Rookie

For en deilig helg! For et vær og for noen dyktige hunder jeg har! I helga har vi vært ute på jordene i Stokkadalen og trent litt på diverse jaktmomenter (og renovert litt hytte da…). Jippi på litt rette linjer og dirigeringer, kjekt å ha med i verktøykassa for det erfarne jakthunden. Sirkus er rookie og for henne er det i hovedsak vannapporten som skal startes på. En hver hund er ulik på hvilken støtte de trenger her, så jeg er alltid spent på det.

Sirkus fikk jo en god start på svømmekarrieren som liten valp i fjor. Det var jo så varmt og fint så vi svømte masse med hundene. Avlevering har vi jo også kommet godt i gang med, så når er det å gjøre overgangen med apport fra vann til land så enkel som mulig. Hun fikset det på første forsøk, så i dag avanserte vi. Jeg kastet dummyer ut på svømme-lengde, den satt fint. Og så kastet jeg det ut i siv og gress, og et mer ulendt område å komme inn på. Det fikset hun også uten problemer. SÅ HERLIG NÅR DU FÅR TING GRATIS! Ja, eller det vil si, jeg har jo en gradvis tilnærming… det spiller nok inn så klart.

Bilde 13.04.2019, 13 56 18
Fy søren som vi koser oss! Jakttrening er bare herlig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s