En super helg!

Sen blogpost, ja… men jeg bare MÅTTE se dagens episode av GOT først! Syyykt spennende! Prioriteringer!

Men vi har hatt en kjempefin helg på østlandet med masse gøy! Vi fikk tatt flere fluer i en smekk denne gangen og besøkte min søster, var på Camp Villmark sammen med jaktdamer.no, og svippet innom VOM DogRun Drammen på vei hjemover. Utrolig gøy!

Camp Villmark levde virkelig opp til forventningene, utrolig mye spennende å se, masse folk, traff på mange gamle bekjente, hyggelige samtaler og nye bekjentskaper. Utrolig hyggelig gjeng i Jaktdamer-teamet, og goood stemning! Det var svært lærerikt å stå på standen. Å være på Camp Villmark føltes nærmest som å komme hjem, så dit skal jeg igjen!

Takk for en kanon lørdag damer!

VOM DogRun har jo Jippi og Eirik deltatt på to ganger før; Bergen og Sandnes og da med seier! Da vi meldte oss på i Drammen antok vi nok at det var langt flere deltakere og la slett ikke lista så høyt som de forrige gangene. Det var rekordstor påmelding i Drammen i år! Jeg og Sirkus var i turklassen, noe som viste seg være lurt for den unge hunden.

Løypa var litt vrien og trang enkelte plasser, det var såvidt jeg ikke rotet meg vekk, men vi kom i mål… he he… Eirik og Jippi fikset det hele med glans, og røsket med seg 2. plassen i fra Drammen! Ny plass – ny pallplass i DogRun! FOR ET TEAM!

Som dere ser så er det litt forskjell på Jippi og Sirkus ennå… Jippi er erfaren og målrettet, Sirkus skal gjerne titte på alt vi løper forbi… he he.. Men gøy hadde vi det!

Takk for en utrolig koselig helg Vibeke og Ola! God mat og drikke som alltid, og til og med jacuzzi denne gangen! Topp klasse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s