1. mai stevnet

1. mai lydighetsstevnet i Ølen er over for denne gang, og det føles i grunnen veldig greit. Det var en del styr, endringer og uforutsette hendelser i forkant av dette stevnet… så ja, hadde nesten ikke troa på at stevnet ville finne sted en gang. Takk til Svein som sa ja til å dømme på kort varsel! Dessverre litt vel få påmeldte, men vi kom oss i havn takket være noen ekstra fine påmeldinger fra de i Bergensområdet. Hyggelig at dere tok turen og viste frem masse fin lydighet!

Siden det var så få påmeldte, og jeg nok er litt overmodig innimellom, så kastet jeg inn Sirkus i klasse 2… ja, jeg vil si ca. 1 måned for tidlig mtp. tiden vi har hatt på å trene inn de tekniske ferdighetene for klassen. Hun er helt fantastisk å gå med i ringen, så lekende lett og lystig, hun eier ringen, jeg krysser fingrer for at hun vil være slik resten av livet! Hun fikk en 0 på innkalling med stå… Den tekniske forståelsen av øvelsen er bare ikke på plass ennå. Men utenom det veldig mye fint, og jeg er fornøyd!

Jippi hadde en knallbra start i klasse 3, utrolig fornøyd med felles og fri ved fot! Vi fikk til L’en, YES! Og så etter det begynte hun å skjønne at det var konkurranse…. og humøret hennes falt. Så nok en gang kommer vi oss gjennom programmet men får for mange trekk slik at poengsummen ikke holder til 1. premie. Synd.

Bilde 01.05.2019, 14 56 25
Men man kan ikke bli skuffet over disse to stjernene. Det er umulig! De er bare så utrolig bra hunder!

Takk til alle som bidro på stevnet i dag og som drar det i havn nok en gang! Til helga blir det agility med Jippi og turkisgjengen hos SBK! Vi gleder oss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s