Jakt på planen

Vi ser virkelig frem mot høsten og jaktsesongen igjen. Vi har gjort mye annet i vinter og denne våren, men planen for å være forberedt til høsten er allerede lagt.

Sirkus trenes målrettet mot apportprøven, og vi er godt i gang. Jippi er snart i sin aller beste alder og hun går veldig godt og forutsigbart på jakttreninger nå. Jeg ser veldig frem til å føre henne videre på jaktprøver til høsten. Nå på våren og sommeren legger vi inn noen økter med duetrening. Tidlig høst planlegger jeg en del trening på bekkasin med henne for å spisse intensitet og konsentrasjon sammen.

Bilde 21.04.2019, 15 06 09

Men først og fremst skal vi på kurs i sommer! Jaktkurs hos vindfinn.com! Thomas Stokke og Astrid W. Ellefsen holder et 4 dagers opplegg i juni, og dit skal jeg selvsagt. Et kurs for både stående og støtende jakthunder, og jeg gleder meg til å se variasjonen og få inntrykkene på alt som har med jakthundtrening å gjøre. Disse har jeg gått på kurs hos før og kan virkelig anbefale det videre. Sist kurs med Thomas løste en hel del som gikk på samarbeid mellom meg og Jippi, og han ga meg verktøy som handler om så mye mer enn ren teknisk trening. Astrid er både mentor, treningspartner og venn som kan og ser utrolig mye når det kommer til jakthund, så dette ser jeg frem til!

54519964_10161682256790066_7596648814102970368_oOg så er det jo NM i jakt med spaniel denne høsten! Hvem som er med der er ennå ikke avgjort, for det er fortsatt noen prøver på høsten nå som kan kvalifisere til dette. Så det blir jo selvsagt veldig spennende! Uansett; NSK avd. Rogaland arrangerer så det blir jo en fest i seg selv! Anbefaler alle spanielinteresserte å ta turen for å få se de beste hundene i landet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s