News!

Jobbreise og mye annet den siste tiden har holdt oss travel her, så det har blitt lite blogg… Men MYE har skjedd siden sist! De som følger Working Bliss på Facebook har nok fått med seg at Spinn (Hunters Guilds Fern) sine valper har kommet til verden. De er snart en uke gamle! Hele 5 tisper og 1 hannhund. Alle er fine og friske, spiser og vokser seg sterke. Vi er jammen heldige!

Bilde 20.05.2019, 23 48 48
Det kommer fortsatt inn valpehenvendelser, og det tar vi fortsatt gjerne imot. Ja, det er lang liste, men ikke noe førstemann til mølla. Hvis du er interessert så ta helst kontakt innen de er 2 uker nå, noen valper er reservert, og vi hører gjerne fra deg som tenker jaktprøver.

Jeg var også på fotokurs forrige helg med Anders Brunvoll gjennom NSK avd. Rogaland. Det var utrolig gøy og lærerikt! Skal ikke alltid så mye til før man forbedrer fotokunnskapene sine, og i mitt tilfelle fikk jeg tips til mange av de tingene jeg knoter litt med. Så takk for ypperlig kurs! Og når man han så mange gode fotografer samlet på ett sted, ja da blir det mange gode bilder. Takk!

Disse bildene er tatt av Anders Brunvoll, Hans Hodne og Siw Gjesdal.

Både Sirkus og Jippi var på jakttrenting hos Astrid ved vindfinn.com for en ukes tid siden. Jippi fikk noen situasjoner med søk, due og skudd – det fungerte utmerket. Hun er veldig “flink pike” og vet litt for godt hva som forventes av henne. Så neste gang tenker jeg vi kjører opp litt for intensitet og råskap igjen – det gjelder å balansere på knivseggen – det er da man får frem de beste kvalitetene fra alt. Sirkus fikk se noen duer fly av sted og måtte finne seg i å stoppe. Hun er høy og intens, men hører etter, hun må lære seg å slappe litt mer av, ta imot godbiter og lære at det ikke alltid skjer noe. Typisk unghund…

Bilde 14.05.2019, 17 51 15
Jeg og Sirkus hos Astrid på trening… vi er stort sett veldig blid og fornøyd etter ei økt der! Foto: Astrid W. Ellefsen

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s