Guess who’s back

Yes! Vi er i gang med agility igjen! Vi arrangerte tre dager med stevner i Ølen forrige uke og helg. Hele 4 løp per klasse – først klasse 1 torsdag, klasse 3 på lørdag, og klasse 2 på søndag.

Det beste for meg var at jeg var i gang med løpingen igjen og fiksa det ganske greit. Det var litt overraskende at det var med Sirkus jeg fikk mest resultater med – to seiere i agility og ett napp! Den lille rakker’n! Hun er nokså surrete på starten av dagen, men kommer seg betraktelig etter hvert. Hun trenger erfaring og trygghet i det vi holder på med.

I klasse 3 og 2 klarte jeg ikke være der jeg trengte til en hver tid… Jippi er i storform, jeg er ikke akkurat i klasse 3 form sånn fysisk… Så det får vi ta siden.

Bilde 21.05.2020, 14 46 21
Helgas vinnerglis!

Utrolig gøy å være tilbake i konkurransemodus. Det er jo noen måneder siden sist, men det føles allikevel ikke som om vi har hatt opphold. Like gøy nå som da, og Amalie var med. Hun tar livet stort sett med ro i vogna si, så det lar seg fint kombinere å ha henne med på trening og konkurranser.

Ellers må jeg jo bare takke de flotte folkene i klubben min som egentlig er de som har gjort det mulig at jeg bare kan fortsette der jeg slapp. Jeg har vært med på treninger med dem i mange måneder nå hvor de legger til rette, og der jeg har kunne kjøre mitt eget opplegg etter mitt behov. Jeg har ikke vært særlig til hjelp med banebygging, men allikevel har jeg kunne være med og holde hjulene i gang på grunn av det gode miljøet vi har for fellestreninger i agilityen. Tusen takk for alt dette, det betyr mye! Nå ser jeg frem til å bidra mer selv fremover.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s