Pupdate

Her kommer en oppdatering på Jippi sine valpeplaner. Nå er det ikke så lenge igjen til vi kan forvente at Jippi+Vip-valpene melder sin ankomst. På mandag skal vi ta røntgen for å se hvor mange som gjemmer seg i magen.

IMG_2662

Jippi har starter forberedelsene og er i gang med korrekt ernæring; Acana Puppy & Junior. Vi har også klart en sekk med ekstra små pellets slik at det blir lett for valpene å spise dette når den tiden kommer. Valperommet og kassa skal innredes til uka slik at alt er klart i god tid før termin.

Jeg er veldig spent på hvor mange det er denne gangen. Jeg synes hun har blitt tung og stor relativt tidlig denne gangen, men det kan like gjerne være at det er fordi det er hennes andre kull, og ikke at det nødvendigvis er flere valper. Hun trives ikke så godt i varmen om dagen og blir fort sliten og pest, så hun tar det veldig med ro, går bare korte turer og bader litt.

Vi holder Facebooksiden oppdatert hele veien. Så følg med der i de to neste ukene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s