Brilliant

(Inneholder annonselenker)

Det er vel ikke noen tvil om at omega-3 fettsyrer er sunt for både to- og firbeinte. Særlig er det fettsyrene Eikosapentaensyre (EPA) og Dokosaheksaensyre (DHA) som er viktig, og som betegnes som essensielle fettsyrer. Disse fettsyrene er viktig for korrekt utvikling av syn, hjerneceller og nervevev, hjertehelse og blodomløp, og bidrar til en sunn og blank pels. Man kan dessuten forebygge mange ulike plager ved å ha nok fettsyrer i kosten; som sprukne poter og sprø klør.

img_2676

Vi spiser fisk jevnlig og får i oss det vi trenger gjennom kosten. Jippi trenger også de marine fettsyrene og det er her fiskeolje i maten kommer inn i bildet. Jippi er heldig; hun får Brilliant Lakseolje på maten sin fra Orijen hver dag! Denne lakseoljen er et 100% norsk, rent, og kortreist produkt som ikke inneholder noen tilsetningstoffer og er en helt naturlig kilde til de essensielle omega-3 fettsyrene for hunden din.

 

Jippi får Orijen Adult Dog som allerede har høy smakelighet mye på grunn av det høye innholdet av animalske proteinkilder. Men Jippi synes fôret fra Orijen smaker enda bedre med Brilliant lakseolje på og slikker skålen helt ren. Det jeg også må nevne, som er utrolig praktisk, en pumpeflasken! Nøyaktig dosering og ingen søl. Så utrolig mye bedre enn de flaskene man må helle av.

Du finner lakseoljen HER, eller gå inn å se hvor din lokale forhandler befinner seg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s