So fresh!

Nå må jeg bare vise dere det stilige utstyret jeg og Jippi går rundt i om dagen. Vi i Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb bestilte oss turkise klubbjakker fra Canelana for noen år siden. Det ser virkelig friskt ut når vi kommer på stevner og treninger, hele gjengen, i turkise jakker med stor logo på ryggen!

Og så kom Canelana med enda et klubbtilbud: matchende cover-dekken til hundene våre. Perfekt! Så nå ser vi virkelig ut som et team når vi dukker opp på konkurranser fremover. Skal det være, så skal det være!

img_2954img_3015
Tøffere enn dette blir det ikke!

En annen sak fra Canelana, som tilfeldigvis også matchet klubbutstyret vårt, er det nye pannebåndet, lua og halsen med potemønster! Alt i merinoull selvfølgelig. Dette synes jeg er superfint! Stoffet inni pannebåndet er dessuten veldig mykt og deilig. Halsen har en strikk som kan strammes inn slik at vær og vind holder seg ute, eller den kan strammes helt inn og brukes som lue. Meget gode og varme produkter.

Du finner det fine pannebåndet HER, halsen HER, og lua HER (sponsede produkter). De kommer også i flere farger!

Det er så gøy når man får kjøpt hundeutstyr og andre hunderelaterte kvalitetsprodukter som kan matche. Vi har det jammen gøy, vi som holder på med hund. Ha ha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s