Kjedetrening

Kjedetrening – er det like kjedelig som det det høres ut som? Målet fremover blir å legge inn kjeder i lydighetstreningen – gå flere øvelser etter hverandre uten belønning og holde motivasjon og arbeidslyst oppe gjennom alt vi gjør – konkurranselikt.

17778741_10158540596490046_1767496873_o
Foto av oss fra en av de siste konkurransene vi deltok på. Den delen av konkurransen hvor vi presterer meget bra. Foto: Jorun Soma

Etter de siste konkurransene vi har gått ser jeg jo at Jippi ikke er forberedt på at hun må gjøre øvelse etter øvelse. Hun faller helt ut, mister konsentrasjonen, og dermed blir det mange feil når hun bare “høh?! sa du noe?”. Utrolig irriterende å ikke få vist frem hvor god hun er på øvelsene.

Jeg kjenner jo at det er en ekkel følelse som sniker seg innpå når man står der i konkurranseringen og det ser ut som man ikke har trent på dette i det hele tatt. Huff! Så her må vi skjerpe oss. Vi skal gi det en til sjanse før vi tar oss en liten pause og trener litt andre ting. Ser frem til det, det skal bli gøy det også!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s