Seier og Cert!

Vårt første CERT i LP er i boks! Yes! For en flott opplevelse på LP-stevne i går. Utrolig flott vær og gode forhold på kunstgresset i Ølen. Jeg var spent på om vi egentlig hadde fått nok tid siden sist stevne til å fikse opp i en del ting, men det var en klar forbedring siden sist!

Jeg og Jippi har jobbet mer med kjeder, tatt meg sammen og innsett at vi må finne en måte å kjøre kjeder uten at det blir kjedelig. Jeg har også overtrent, utfordret og forstyrret henne ekstra på enkelte øvelser hvor hun har gjort feil gjentatte ganger på stevner. Det har fungert!

Utrolig mange bra poeng fikk vi med oss! For å nevne noe: 10 på felles, 9 på fri ved fot, 9 på apportdirigering, 9 på apport over hinder, 9 på kjegla, 10 på helhet! Ja, det var mange av de viktige øvelsene som fungerte! Hun gjorde det hun fikk beskjed om, og da kommer vi oss godt gjennom programmet. Vi har enda litt igjen på spruten og engasjementet mellom øvelsene. Hun må holde et enda høyere motivasjonsnivå før neste øvelse. Det var nemlig så vidt det holdt på siste øvelse; avstandskommanderingen, men vi berga en 6’er på den. Mange dobbeltkommandoer siden hun var litt ute av det helt i starten av øvelsen. Så enda mer kjeder før vi er der jeg vil.

Totalt 272,5 poeng, 1. premie, vinner og CERT! Jippi!

Bilde 01.05.2017, 15.15.24 (1)
Se så stolt hun er da! Ha ha! Fineste rosett-jenta.

Bilde 01.05.2017, 15.11.05
Jeg og Jippi 1. plass, Siv Marit med Kira på 2. plass. Dommer: Bjørn Ivar Svendsen.

Snart er det tid for samling med troppen på Hove. Det skal bli gøy og håper det blir inspirerende. Vi trenger en stund med god tid til trening nå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s