Fantastisk

Ja, det er ordet som beskriver dagene nå. Fantastisk vær og fantastiske treninger. Neida, alt går ikke på skinner og alt kommer ikke av seg selv. Men vi har det så gøy på trening om dagen! Og da blir engasjementet og “det lille ekstra” som regel veldig bra også.

Jippi koser seg med sin nyeste leke fra canider.no på treningene om dagen. Passe myk og stretchy for henne, pluss at den kunne vel ikke kommet i flottere farger enn dette? We love it! Canider lager så mange kule leker om dagen. Sjekk det ut HER!

 

Vi hadde et godt utvalg av Canider sine leker som premier på sist lydighetsstevne hos Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb. Anbefaler andre klubber å ha slike premier også fremover. Det er veldig populært, og vi får mye skryt for dette!

Helga skal ha litt variert innhold, men det skal bli god tid til lydighetstrening i alle fall. Sol, varme, hund og hyggelige folk; helt perfekt!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s