Smak av sommer

FOR en flott helg vi har hatt! FOR et vær! Sol og varme. Vi har slappet av, kost oss og trent. Jippi har fått løpe og bade i Stokkadalen i dag. Skikkelig sommerfølelse!

Litt dummyapporter i vannet i Stokkadalen. Full fres på cockeren i vannet! Veldig lenge siden vi har trent på dette, så vi skal få jobbet tilbake den fine avleveringen fra vannet, og jobbet litt mer med tålmodigheten før apport-kommando.

Varme lydighetstreninger gjør at man må legge lista litt annerledes slik at hundene ikke blir helt kokt og daff. Etter et par treninger i varmen i helga ser det ut til at Jippi venner seg mer og mer til den nye temperaturen og kjører full fres i lydigheten også. Men så vet vi jo at varmen ikke varer evig denne gangen heller, så tilbake til litt mer normale temperaturer om noen dager må vi nok uansett.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s