Smak av sommer

FOR en flott helg vi har hatt! FOR et vær! Sol og varme. Vi har slappet av, kost oss og trent. Jippi har fått løpe og bade i Stokkadalen i dag. Skikkelig sommerfølelse!

Litt dummyapporter i vannet i Stokkadalen. Full fres på cockeren i vannet! Veldig lenge siden vi har trent på dette, så vi skal få jobbet tilbake den fine avleveringen fra vannet, og jobbet litt mer med tålmodigheten før apport-kommando.

Varme lydighetstreninger gjør at man må legge lista litt annerledes slik at hundene ikke blir helt kokt og daff. Etter et par treninger i varmen i helga ser det ut til at Jippi venner seg mer og mer til den nye temperaturen og kjører full fres i lydigheten også. Men så vet vi jo at varmen ikke varer evig denne gangen heller, så tilbake til litt mer normale temperaturer om noen dager må vi nok uansett.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s