Treningstreff!

Hjemme etter en herlig helg på Hegna Camping i Bø! Så hyggelig vi har hatt det sammen med en god gjeng på Myrullen sitt kenneltreff. Jippi, nå også kjent som skap-Myrullen, fikk trent godt gjennom hele lørdag og halve søndag.

Foto: Siv Marit Tho

Jippi og jeg fikk gode tips fra Kristin, Helle, Kjellaug og andre på konkrete ting som kan forbedre øvelsene våre. Vi tok med programmet til landskampen og fikk gått gjennom hele fri ved foten. Den var vanskelig, men veldig gøy å gå også! Her får vi utfordret oss og måten vi beveger oss på. Foten gikk forresten kjempebra og Jippi var akkurat slik jeg vil ha henne. Digg!

Vi hadde flott vær, grillet og skravlet om hund. Hundene fikk løpe sammen, badet og koste seg. Utrolig fint med så hyggelige folk og hunder sammen.

Foto: Kristin Noori Wigen

Nå fikk jeg veldig motivasjon til å trene frem mot landskampen. Det er åpenbart konkrete ting jeg skal gjøre for å få ting best mulig. Å forberede konkret mot akkurat det som skal skje der er lurt. Dessuten må jeg være mer taktisk i belønningene mine, hvor hun får dem, hvilke hun får til hva osv. Right first time – er ett stikkord. Samt forstyrrelser: nye plasser, veksle underlaget, ringbånd osv.

Foto: Kjellaug Selsaas

Tusen takk for at jeg fikk være med på dette Kjellaug. Et supert initiativ! Hyggelig å treffe alle kjente igjen og å hilse på nye folk.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s