Våre Spaniels er her!

Videresendt post pga. flytting og dermed kanskje litt på etterskudd, men like gøy å få Våre Spaniels i posten som før. Ekstra gøy er det jo å se hvordan jaktspalten blir til slutt etter en del skriving og samling av stoff. Denne gangen må jeg si meg svært fornøyd med spalten. Variert innhold og mange bra bilder! Årets navn i jaktprøvemiljøet er også presentert i dette nummeret. En utmerkelse vi i jaktkomiteen gir til en person som har utmerket seg svært godt både resultatmessing og for øvrig i jaktprøvemiljøet. Therese Myhrhaug ble Årets navn og det var virkelig vel fortjent.

Få med deg saken om huskelista til årets jaktprøver! Mange regler man er pliktig å sette seg inn i før man starter. Det gjelder for så vidt både deltaker og arrangør som skal sjekke at alle er kvalifiserte til å starte.

Videre var det saker om oppnådde resultater for Jippi; hennes supre rallyresultater og CERT i Lydighet. GØY! Dessuten var det flere kjente fjes; Nina med sine gode agilityresultater med Bravo og Kaos. Så var det sussebassen Vill til Marte som tok seg svært godt ut i brukshundspalten og i championspalten med sitt AG Hopp Championat!

Dessuten ble Vill også Agility Champion denne uken på kveldsstevnet til ØEVHK! FOR en fantastisk cocker! Og så flink du er Marte. Vi bøyer oss i støvet.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s