Ferie

Travelt i det siste… men travelt betyr i dette tilfellet bare gøy!

Fredagen og den helga som skulle bli starten på ferien ble satt i gang med et brak da jeg til min store overraskelse ble satt på et fly til Oslo uten å ane noe som helst. Utdrikningslag! Så overrasket har jeg vel aldri blitt før! Og for et fantastisk herlig og gøy opplegg Vibeke hadde ordnet for meg. Dette var utrolig gøy, en once-in-a-lifetime-opplevelse! Takk! Og takk for alle dere som var med og reiste langt for å delta! Herregud, dere er så snille!

Hjemme igjen og ferien er i gang. Foreløpig har det vært variert innhold, men litt jakttrening og lydighetstrening har de blitt på Jippi. Fiske har vi også holdt litt på med i sommer og det skal det bli mer av. Bare 2 dager igjen til gåsejakta er i gang også! Det gledes!

Bilde 08.08.2017, 14.17.15
Vannapporttrening må til før sesongen starter! Jippi skulle nok helst sett at det var en ekte fugl hun fikk hente, men denne får duge enn så lenge.

Bilde 07.08.2017, 15.24.17
Vi leker ikke rosajakt, lissom… ha ha! Denne fikk jeg i gave fra Eirik! Og den har foreløpig kun blitt med på en fisketur. Men funker som bare det! Ikke noe tvil om hvem den er sin hvert fall…

Mer updates fra jakt- og treningseferien kommer om litt! Et nytt Våre Spaniels er under utforming, og vi bygger opp til årets kommende NM i spanieljakt. Så vi jobber for å få rett stoff inn i bladet.

NB! Glem ikke at Norsk Spaniel Klub har stand under de Nordiske jakt- og fiskedagene på Elverum 12. august! Sjekk det ut!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s