Stang ut

Hund søker ny jeger! Ha ha! Stakkars Jippi som gjør en så god jobb i helga, men som ikke helt får uttelling for det. Vi har jaktet både lørdag og søndag i Stokkadalen. Vi har prøvd oss på endene på starten av dagen, men begge dager blir det fullstendig stang ut. Skikkelig irriterende! Jippi holder seg rolig og fin hele tiden da.

Deretter tok vi oss en tur etter skogsfugl. Jippi søker som normalt etter fugl og gjør det hun gjør best. Vi finner ikke noe skogsfugl, men TRE hjorter finner vi. Bare 10-15 meter foran oss ligger det en hjort, den hopper opp og løper, Jippi setter seg på signal og bare: “Ja, der er det en hjort…“. Andre gangen går vi på en kolle med kalv og de løper i full fart nedover fra oss, Jippi sitter igjen på signal og ser på meg… Utrolig greit å gå med en hund i slikt terreng som holder seg til det hun skal; finne fugl. Bare synd de ikke tok veien mot de som satt på post.

Rugdeterrenget virket fristende og vi gjennomsøkte en del av det, men ikke noe spor etter rugde heller enda. Det er ikke så mye å finne, men fine turer i godt vær har vi hatt. Jippi skulle nok ønske at vi var bedre jegere, for hun har søkt og jobbet som en helt i helga og fortjener virkelig å få seg en fugl snart. Bedre lykke neste gang!

Bilde 12.08.2017, 20.29.42
I mellomtiden slenger jeg på et bilde av sussebassen Vill som gikk til en 1AK og ble prøvens beste hund på jaktprøve i dag! Whoop! Og så må lillesøster Spinn få heder og ære for sin 2AK bare 1,5 år gammel. Marte; du er råflink! Dette lover SÅ bra! Gratulerer!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s