The dog is the reflection of your feelings

FOR en fantastisk helg! Jeg har storkost meg hele helgen! Helt fra 8 til 18 på kvelden, hele dagen har vi arrangert og deltatt på dobbeltstevne i agility i Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb. Årets happening i klubben!

Dagene før stevnet holdt dommeren vår, Seppo Savikko, mini-kurs for oss. Jeg har vært på kurs med han før og gledet meg til en oppfrisking. Og jeg tror faktisk det lille mini-kurset på 3 timer hjalp veldig! Vi fikk tatt opp det jeg har hatt litt vanskeligheter med, det går på føring og tidlige beskjeder til hunden. Og jøss, så lett vi egentlig fikk det til når jeg bare fikk en konkret beskjed om hvordan vi skulle gjøre det. Så lett! Seppo kunne dermed si: “I don’t really think this is a problem….” 

En annen ting jeg beit meg fast i var da han sa “The dog is the reflection of your feelings”, og det minnet meg på noe jeg har tenkt på lenge…. Har følt at jeg er litt på vippepunktet i interesseområder om dagen. Man må holde på med det man synes er gøy, det du og hunden synes er gøy. Hvis man ikke trives så vil hunden også gjenspeile det… dermed ble LP glatt avlyst og nedprioritert fremfor AG denne helga! LP i det været var bare å glemme!

Og her prioriterte jeg jammen rett! For jeg og Jippi gikk strålende AG denne helga! 6 løp og ikke en eneste disk! Det beste av alt: Jippi gikk til napp med feilfritt løp i Agility 1! I tillegg klarte mellom-laget vårt nok et napp til NM! Hurra! Dermed er vi kvalifisert for NM i lag 2018!

I tillegg: søster Spinn med feilfritt Hopp1-løp og sussebass Vill feilfritt Hopp3 løp! Alle med gode 2. plasser! Gratulerer Marte!

Jeg har alltid ansett agility for å være svært vanskelig, teknisk og utfordrende. Å få til et napp i agility har lenge vært et høyt mål som jeg ikke en gang visste om jeg kunne få til. Det er SÅ små marginer! Men med en hund som Jippi, som bare gjør alt du vil om du bare fører rett, så kan man faktisk få til det meste. Jippi min stjerne! Så heldig jeg er som har denne hunden.

Bilde 01.10.2017, 16.12.55
Hurra for mellom laget vårt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s