Planer?

På hundefronten er planene nokså åpne frem mot nyttår siden jeg ikke helt vet hva som skjer med løpetid og valpeplaner. Konkurranser: melde på eller ikke? Tja, hvem vet…

Jeg får mange spørsmål om jeg ser tegn til løpetid. Folk har også lurt på om Jippi kan ha hatt skjult løpetid. Svaret er vel at jeg vet egentlig ikke helt sikkert. Hun er ganske normal, stabil og seg selv, og har vært det siden våren. Skjult løpetid anser jeg som svært usannsynlig siden vi er mye sammen med andre hunder på treninger ukentlig hvor ingen hanner reagerer, og de tidligere løpetidene har vært svært tydelige. Tegn på løpetid; tja, jeg trodde jo at hun ville få da hun kom i veldig fin pels i sommer. Men det skjedde ikke noe da.

Så jeg og veterinæren vår er enige om mat vi skal nok ha enda mer tålmodighet noen måneder før vi evt. skal sjekke opp om det er noen årsak til den store forsinkelsen. Vi krysser fingrer og håper det kan bli valper om ikke så aaaaalt for lenge!

IMG_3246
Ser ut som vi har ei her som IKKE har tenkt å gå glipp av jaktsesongen i alle fall…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s