Jakthelg

Ferdig med en helg fylt med jakt! Vi testa ut rypeforholdene på Reinsnos, vi har drevet hjort og jaktet på skogsfugl i Stokkadalen.

Det var nok ikke helt klaff med tidspunktet for fjellrypene akkurat nå. De har begynt å bli ganske hvite, det er nesten ikke snø i fjellet, så vi måtte høyt høyt opp før vi i det hele tatt kunne begynne å jakte skikkelig. Så det ble litt av en tur i kald og sur vind. Så etter en hel dag på vandring oppover i fjellet fant vi to ryper. Dessverre litt knølete skuddmuligheter. Men Jippi fant hvertfall, som hun alltid gjør.

Signalfarget og godt synlig pannebånd fra jaktdamer.no sin egen kolleksjon finner du HER. Rosa jakthansker fra pinewood hos jaktdamer.no finner du HER.

Deretter bar det nedover mot Stokkadalen. Vi gikk å dreiv hjort med vårt søk etter skogsfugl. Vi spottet kolle og kalv, men de tok ikke turen innom noen av postene dessverre. Orrfugl fikk vi også sett hvor Jippi fikk den første av de på vingene, men alt for tett skog og vipps så var Orren ute av hold.

Bilde 21.10.2017, 11 47 35

Vi har i det minste fått mye natur og friluft i helgen. Jippi har storkost seg, slitt seg ut og vært verdens lykkeligste lille jakthund. Men vi skal nok tilbake og jakte mer på disse. Og snart håper jeg rugdene kommer! DET skal bli gøy!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s