Potemønster!

På tide å freshe opp høst og vintergarderoben både til deg selv å hunden, kanskje? Varme og funksjonelle plagg er viktig når man er mye ute med hund og hundetrening. Og når du i tillegg kan få de i friske farger og lekkert design, da er det vel ikke noe å lure på!

Canelana har dette kjempefine potemønsteret på flere av sine ullprodukter. Lue, hals, pannebånd, genser og dekken til hund. De kommer i flere farger og er helt unikt! Jeg er så glad i disse produktene! Dere MÅ prøve det for å kjenne kvaliteten.

IMG_3885

Thermodekkenet som Jippi har på seg finner du HER, lue finner du HER og hals finner du HER. ALT i kjempegod merinoull som holder deg og hunden varm på denne årstiden.

 

 

Produktene i innlegget et sponset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s