Sport & Agility

Vi utforsker litt og prøver noe nytt. Enten det er jakt, lydighet eller agility vi skal holde på med så krever høytytende hunder en diett som er tilpasset dette høye aktivitetsnivået. Så nå skal Jippi spise mer av Acana Sport & Agility.

Visste du at Acana og Orijen egentlig er samme merkevare fra samme fôrprodusent; Champion Petfoods? Saken er bare at da Orijen ble laget valgte de å kalle den noe annet fordi den skiller seg ut i at den inneholder ENDA mer kjøtt enn Acana allerede gjør. Men Acana er bygget på akkurat samme grunnprinsipper som for eksempel wholeprey diet og lav glykemisk indeks. I Acana Sport & Agility finner vi hele 75% animalske råvarer, 35% protein og 22% fett. Vi går altså her litt ned på protein og litt opp på fett i forhold til Orijen Original som Jippi også fortsetter å spise. Med litt blanding så tror jeg hun kommer til å storkose seg.

Sjekk ut utvalget hos Morene Produkter og finn din lokale leverandør. Hunden din må få muligheten til å smake på dette fôret.

 

 

Produktene i innlegget er sponset.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s