Vår hemmelighet…

Et par dager før sist jaktprøve tror jeg vi trente litt smart… Jeg har tidligere nevnt at det kan ha blitt et mønster i at Jippi bremser i oppflukt, men trigges til uro på skuddet. Vel, jeg trente derfor litt ekstra med kast og skudd, skudd og kast. Det fungerte utmerket.

Men så ville jeg ta denne gradvis videre. Da tok jeg turen til Astrid ved Vindfinn Hundetrening for å legge en slagplan. Med hjelp av henne fikk vi trent på mange fuglesituasjoner med due hvor dua slippes løs og det ble fyrt skudd med startpistol i retning av oppflukten. Dette fungerte helt prima! Dette gjorde vi et par dager før sist prøve og jeg kan ikke si annet enn at det fungerte. Kanskje dette var hemmeligheten bak det gode resultatet?

Bilde 04.11.2017, 13 02 16
Oss etter endt slipp på forrige jaktprøve. Ulldekkenet er forresten fra Canelana og kan kjøpes HER. Foto: Eva Bjelland.

Vi skal jobbe mer i retning av dette fremover, og bygge opp en forståelse av hva som forventes. Takk for all hjelp Astrid!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s