Kulda

Så kom det som begynner å ligne på vinter til vestlandet. Frost, hagl og et tynt lag snø enkelte steder. Søndag var det duket for ny jakttur i Stokkadalen, men det var lite rugde å se…. Jippi markerte enkelte steder den hadde sittet, og en fugl fløy opp alt for mange meter foran oss… alt i alt; vanskelig forhold. Derimot ble det klaff for hjortejegerne! Kvotens siste hjort er nå i boks.

 

Dagens fangst!! Og Jippi på det begynnende vinterføre…

Jeg fikk testet nytt utstyr fra Pinewood via jaktdamer.no. Min siste bestilling derfra var en lett jaktbukse, jakke og en fleecejakke med membran. Buksa og jakken er herved testet ut på praktisk jakt og jeg må bare si meg storfornøyd! Ikke bare er disse klærne himla lette, varme og praktiske; de ser faktisk ganske bra ut også!

Bilde 08.11.2017, 16 43 50
New in! Bukse, jakke og fleece til den 2-bente og et tøft rosa kobbel til den 4-bente. Stiligere enn dette blir det ikke.

Jakken, Grouse Suede, er en vind- og vanntett lettvektsjakke i mockaimitasjon. Den ser lekker ut, har en fin fasong til dame, er myk og god å ha på. En stor bonus med denne jakken, for meg i alle fall, var den store lomma på ryggen! Denne kan nemlig brukes til hundetreningene i skogen også; stor og praktisk lomme for dummier og ball m.m. Elsker denne jakken!

 

 

Praktisk lomme for jaktradio, stor og praktisk lomme på baksiden/ryggen (perfekt for hundetreneren!).

Buksa, Caribou Hunt, har en smal passform og er veldig lett i forhold til det den kanskje ser ut som. Mye lettere og bedre enn andre bukser jeg har brukt til jakt før som f.eks. Fjällräven og Chevalier. Samtidig er materiale ganske varmt å ha på selv om det føles lett. Dessuten har buksene fra Pinewood strikk bak i livet, noe som gjør at de både sitter godt og føles komfortable.

 

Akkurat nå er ikke disse klærne inne i sortimentet til jaktdamer.no, men de er forhandlere av Pinewood, så hvis du også vil ha disse produktene (eller annet fra Pinewood) så kan du bestille det via jaktdamer.no slik som jeg har gjort.

 

Bilde 12.11.2017, 11 12 11

 

 

Deler av innholdet er sponset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s