Samarbeid!

Nå er det offisielt! Vi har tenkt, planlagt og vurdert dette lenge… men nå er avtalen i boks. Jeg og Marte inngår et samarbeid under kennelnavnet Working Bliss. Dette er fordi vi begge har hunder vi mener er verdt å avle videre på, vi har samme store interesseområder og brenner veldig for å tilføre noe positivt til rasen vår; cocker spaniel, og vi kommer svært godt overens når det kommer til retningslinjer for avl. Marte vil fortsatt eie sine hunder for seg, og jeg mine. Du kan lese mer om Marte HER og hundene hennes Vill og Spinn i nedtrekksmenyen til venstre.

Vi har lenge hatt et godt forhold hvor vi nok har daglig kontakt når det kommer til hund. Vi kan finne på å diskutere og evaluere det meste innen hund, hundesport, spaniels og avlsarbeid. To skikkelige skravlebøtter er nok et passende og beskrivende ord. Ha ha!

17855403_10158703134880105_925459707890940509_o
Team Working Bliss! Vill, Spinn og Jippi. Spinn er halvsøster til Jippi. Jippi og Vill skal ha kennelens første kull kommende halvår.

Hjemmesiden til Working Bliss blir dermed noe to-delt. En del for KENNEL Working Bliss og en del for JIPPI’S BLOGG. Jeg og Jippi vil fortsette å fortelle og dele av vår aktivitet (og det vil nok komme litt skryt av søsken og typen også innimellom) som normalt, og så vil alt som har med oppdrett og avl være under sidemenyen helt til venstre. Facebooksiden til Working Bliss vil inneholde nyheter om alle hundene og kull under kennelnavnet. Du finner den HER.

Vi ser veldig frem til samarbeidet, mange konkurranser, måloppnåelse, opp- og nedturer, samt mange hyggelige turer og stunder. Vi håper at kennelnavnet vårt vil representere noe positivt og føre frem hardt arbeidende, friske og hyggelige hunder.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s