Vinter!

For et perfekt tidspunkt med vinter og snø! Helg med null planer og null stress. Lørdagskvelden begynte det faktisk å snø her, og søndagsmorgen fortsatte det. Så herlig! Snø er ikke hverdagsvær på Haugalandet, så dette måtte definitivt utnyttes så lenge det varer.

Jippi har stooorkost seg ute i dag. Hun har løpt og baset seg i snøen. Videre bar det til Olalia for litt ski. Gøy med årets første skitur! Jeg ser at jeg kan legge inn litt ressurser i å lære Jippi å trekke jevnt og moderat også i oppoverbakkene. Hun er flink på sletter og slake hellinger, men tar alt for hardt ut oppover og gir etter hvert litt opp. Så jevnt og moderat, er det vi må prøve å få til her.

Snø-Jippi!

Tur i vinterland og årets første skitur!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s