Prosjekter

Den siste uka har vi starter noen innkjøp, begynt på noen prosjekter som har med valper å gjøre, og vi har kost oss med turer og litt diverse trening.

Jippi har lært seg et par nye triks i det siste…. eller begynt å lære seg. Hun har aldri lært så mange triks før, men nå kan hun “High five” og snart kan hun vel “Pang” også… he he… gøy inneaktivitet på kveldstid.

Helga gikk med til å være prøveleder på klubbens rallystevne, deretter en fantastisk flott jegermiddag sammen med andre jegere i vårt nettverk (takk for invitasjonen andre året på rad! FOR en meny!). I dag ble det litt jakttrening på meg og Jippi. Mest apporteringer, dirigeringer og noen lange memory-apporter. Det nyeste vi har satt i gang er apporter der det flyr opp “fugler” (altså jeg kaster nye dummier rundt henne) i det hun kommer inn med det hun har henta. Vanskelig i starten, men hun skjønte fort tegninga. Gøy å se når hun virkelig konsentrerer seg om å gjøre rett.

 

Ble tid til en liten photo shoot også her om dagen. Det i midten er nå forstørret og skal opp på veggen her! Blir så tøft!

Bilde 04.02.2018, 16 15 28
Jakttreningselfie…. snart mandag….

Håper alle har hatt ei fin helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s