Forberedelser

Vi har kommet hjem fra en liten ferie i nord. Ski, sol og kulde! Fin liten vinterferie. Jippi var ikke med, men var på bondegårdferie i Stokkadalen. Da vi kom hjem var det kjempeforskjell på henne! Hun har vokst, og det går så fort! Nå er hun snart på 6 uker…

Forberedelsene er godt i gang. I dag begynte jeg å preppe valperommet/fødestuen/barnerommet…. Her kommer valpene til å tilbringe mye tid, hvert fall i de første ukene. Gulvet er dekket med beskyttende lag av plast og voksduk. Vi skal etter hvert legge tepper, matter og ikke minst absorberende laken her. Valpegrinda som vi har laget er ennå ikke kommet inn. Mer om den siden. Valpekassa er en modifisert pallekarm/plantekasse med tilhørende plastunderlag. Enkelt å ta av og rengjøre. Ny rullegardin skal også opp slik at de får fred og ro fra omverdenen.

 

Jeg har lest meg opp på diverse erfaringer og hva man bør ha for en fødsel, så “fødebagen/kassen” hennes er også ganske så klar. For å nevne noe: morsmelkerstatning, druesukker, arterieklemme, tanntråd, engangshansker, papir, absorberende laken, antibac, Canicur, engangsprøyter, vekt, notatbok, håndklær…. ja, plutselig så trenger man noe ekstra utstyr, men mest sannsynlig fikser hun det meste selv.

 

Vi har også forberedt en del på valpepakker og mat! Jippi og valpene skal spise Acana dog Puppy & Junior. Jippi har allerde kommet i gang med å blande dette inn i måltidene sine. Fôret får du hos Morene Produkter. Andre ting vi har på lager til valper og mor er selvsagt Brilliant Fiskeolje, frysetørkede godbiter fra Acana og tygg fra DeliBest! Masse spennende å putte i valpepakker som gir valpene en god start i sine nye hjem (noe som jo ennå er lenge til, men jeg liker å være godt forberedt!).

IMG_4584
Jippi tar mammaoppdraget seriøst og forbereder seg godt. Disse valpene skal ikke mangle noe! Alle varene på bildet er levert fra Morene Produkter! Mer info om fôring av valp kommer i valpeperioden.

 

(Inneholder sponsede produkter)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s