Bingen og ulla

Nå er det enda mer klart til at valpene kan komme! Vi har snekret sammen en hjemmelaget valpebinge som nå er satt inn i valperommet. Her kan Jippi flytte inn og tilbringe litt alenetid i en stund før, slik at hun blir komfortabel med rommet, kassa og bingen. Bingen er designet slik at den enkelt kan skrus fra hverandre i hjørnene og flyttes/lagres.

En annen svært viktig detalj er underlaget i valpekassa og senere i bingen. Disse valpene skal selvsagt ha det beste og da ble det jo tepper i ull fra Canelana. Disse får man som metervare, så her var det bare å bestille en god del og klippe til i akkurat den størrelsen man trenger. Dette MÅ jo være det beste underlaget valper kan få! Jeg har klippet det slik at det går under ramma på valpekassen. Da står rammen oppå teppet og forhindrer at teppet blir gravd sammen og krøllet.

Her får de det så koselig! Det er viktig med tepper og matter, ulike typer underlag og en del som er sklisikkert. Ulltepper og yogamatter står foreløpig klart.

Valpekassa med ullteppe fra Canelana. Her har vi selvsagt noen ekstra skift klare når de må vaskes. Kjøp ullteppene HER.

Bilde 17.02.2018, 09 40 18
En annen detalj som er viktigt for meg er kamera. Dette har vi hatt en stund og har hatt god bruk for det ved mange anledninger når vi må forlate hunder hjemme. Enkelt å logge seg inn via app på telefonen og se at alt står bra til. Det blir nyttig og betryggende de gangene vi må forlate valpene hjemme.

Bilde 14.02.2018, 22 21 46

Til slutt et lite bilde av statusen til Jippi om dagen: tjukk bolle som koser seg mer på sofaen enn det hun egentlig har lov til. Hva skjedde med ingen-hund-i-sofa-regelen? Ha ha ha! Hun blir så bortskjemt av å være drektig, altså…

Ja, så nå er det bare å vente…. røntgen blir det ikke før den siste uka før fødsel, men det nærmer seg det også….

 

 

(Inneholder sponsede produkter)

Advertisement

One thought on “Bingen og ulla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s