Aktivisering

Det går i relativt rolig aktivitet om dagen. Nå har vi begynt å både kjenne og se bevegelser inni magen! Så spennende! Jippi er i superform, men jeg gjør ikke så masse med henne som før. Løpeøvelser og hopp er ute av planen, men øvelser som fri ved fot, neseprøve, avtstand og korte turer er passende aktivitet og trening nå.

I dag tok vi turen til en gjeterhundprøve hvor Kjellaug skulle starte Nelly for første gang. Gjeterhundprøver er veldig fascinerende og spesielt gøy når vi har noen å heie på! Det hele gikk kjempebra for Nelly som fikk med seg småpene 94 poeng og vant! Utrolig imponerende. Tydelig hva denne hunden er skapt for!

Jippi var med som supporter, ikledd sitt Ambassadørdekken, altså som sau for anledningen. He he.. Vi leker ikke heiagjeng, lissom…

IMG_4643

Nå blir det en jobbreise til Skottland på meg. Så her må Jippi og Eirik klare seg alene… SÅ kommer jeg hjem til planlagt røntgen for å telle valper. Det er jo ennå over en uke igjen til første mulige termin, men spenningen stiger voldsomt om dagen…. Fortsettelse følger…

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s