En forsmak

Vi har vært på røntgen og smugtittet på Jippi sine valper. Guuuri, så spent jeg har vært for å se hvor mange det kan være. Jippi er nemlig ikke så tykk… vi så magen relativt tidlig, men så ble hun ikke så diger som jeg trodde. Og hun får masse mat! Så tenkte at hun kanskje ikke hadde så mange…

I venterommet i dag veide jeg henne…. og oi, hun har gått opp nesten 5 kilo jo! Hun er rett og slett kjempetung! Noe jeg har merket lenge når jeg har løftet henne. Men hun selv hopper og spretter, løper og er rett og slett i kjempeform.

Røntgen gikk kjempebra og vi kunne se 5 valper! Artig at det er en normal størrelse på kullet. Perfekt!

Nå kan vi bare glede oss til neste uke og vente på at det skal begynne å skje noe. Det er nemlig litt vanskelig å beregne termin siden det ble parringer over såpass mange dager. Så første termin er tirsdag 6. mars. Så får vi se da….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s