Oppdatering

Helgen er snart over og vi har tatt det veldig med ro. Må vel innrømme at jeg har vært litt spent på om det kunne var muligheter for at valpene kunne komme, men det ser ut som det vil ta enda mer tid…. Temperaturen er under overvåkning jevnlig.

Jippi har fått små turer og bittelitt lett trening. Hun liker å få være med der det skjer, fint for henne å få brukt hodet litt. På tur regulerer hun seg selv veldig fint selv. Kaster seg ikke utfor høyder som før, men går heller rundt. Løper ikke i 100 etter de andre hundene, men koser seg i sitt eget tempo. Hun slapper godt av hjemme nå og skviser seg fortsatt under sofaen for å sove – hennes favorittsted.

Litt lett fri ved fot trening på bolla. Spenningen stiger – når får vi hilse på leieboerne i magen?

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s