4 dager gamle

Dagene går, en etter en, og valpene vokser for hver dag. Alle sammen har lagt på seg en god slump siden fødselen og de utvikler seg deretter. De er alle sterke og kvikke, som vet og kreve sin plass når et er matservering. De koser seg med Jippi og sammen med hverandre, sover og grynter søtt. De er bare en fryd for øyet! ❤

Som mange av dere allerede har fått med dere så ligger disse valpene selvsagt på ulltepper fra Canelana – et ekte naturprodukt. De er både varme og myke. Ull holder dessuten på varmen selv om det skulle bli litt fuktig. Nå har Jippi vært helt eksemplarisk med å holde rent i kassen. Ikke en flekk! Hun er kjempenøye. Et annet stort pluss med teppet er at valpene ikke glir på underlaget når de kaver seg fremover! Du finner dem HER (sponset produkt).

IMG_4705
Her er det bare å stupe i matfatet!

IMG_4691
Jippi og barna ♡ Hun har forresten fått seg noen etterlengtede spaserturer rundt i nabolaget nå. Hun setter stor pris på litt bevegelse og blir enda mer fornøyd når hun kommer inn til valpene igjen da.

IMG_4735
Kosegrisene ♡

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s