1 uke gammel

I dag er det 1 uke siden de små stjernene til Jippi kom til verden. Plutselig har tiden gått fort, og jeg kan bare forestille meg hvor fort de plutselig løper rundt her som noen små raketter ❤

Alle er fortsatt kvikke, sterke og fine, og de får godt med mat i seg. Jeg har også begynt å kontakte de som står på valpeliste hos oss. Vi selger jo brukshunder, så prosessen med å velge rette kjøpere er ikke gjort i en fei. Jeg vil bruke litt tid på å få nok info slik at vi er sikre på at kjøperen får det den er ute etter, og at valpen blir brukt til noe hensiktsmessig der den havner.

Nr 1 hann 1 uke
Nr 1 – hann – eller “bjørnen” som vi kaller han her hjemme. Førstemann ut, sterk kraftkar. Han vet å få i seg mat. Han her har jeg tro på kommer til utmerke seg på mange vis hvis han fortsetter slik han er i dag.

Nr 2 hann 1 uke
Nr 2 – hann – en fin og sterk gutt dette. Han er litt mørkere i tan-tegningene sine enn de andre, men fargene kan fort forandre seg når de vokser mer til. Fine pigmenter på han.

Nr 3 tispe 1 uke
Nr 3 – tispe – denne frøkna er litt sånn midt i mellom type. Ikke stor, ikke liten, og er veldig vakker.

Nr 4 hann 1 uke
Nr 4 – hann – en til sterk gutt. Han har hvite sokker på bakbeina og man ser godt forskjell på han og nr 2.

Nr 5 tispe 1 uke
Nr 5 – tispe – hun er minstejenta. Riktignok ikke mye mindre enn de andre, men allikevel den som kom sist og er minst. Hun er bare helt nydelig, feminin og nett ❤

Nå gleder vi oss til fortsettelsen, og ei til uke. Om ei uke begynner de å åpne øynene!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s