Helg

Det er på dager som disse at jeg virkelig merker at jeg skulle hatt flere enn en hund! Jippi må holde seg mest inne med valpene, og jeg blir da gjerne sammen med henne mens andre er ute i finværet og trener hund. Ja ja… det kommer andre godværsdager. Vi har det uansett superkoselig inne med valpene. Denne tiden får vi ikke igjen med det første!

Jippi har behov for å komme seg litt ut innimellom for å strekke på beina. Vi har hatt noen veldig fine svippturer utendørs. Disse småtassene har fått klippet de små klørne sine også for første gang. De er som noen små fiskekroker og vi må begynne å holde dem i sjakk fremover. Enkelt, greit og fort gjort. Ormekur har de også fått for første gang rett før helga, smakte sikkert ikke deilig, men inn og ned gikk det.

IMG_4825
Jippi på luftetur i finværet. Nå er ikke Canelanadekkene så trange lengre som det de var før fødsel. Disse er vanligvis romslige til henne, men den siste tiden var det dårlig plass… he he… men hun her kommer fort tilbake til “sommerkroppen”!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s