Valpepakker!

Denne uken kom siste finish til valpepakkene jeg har planlagt. De som kjenner meg vet at jeg er ganske glad i å shoppe hundeutstyr, pluss at jeg er ganske så glad i ting som matcher…

IMG_5022
Hver enkelt valp får en pakke som denne. Den inneholder både det mest nødvendige og litt påvirkning og inspirasjon til videre trening. Man må vel kunne kalle dette positiv forsterkning til hundeføreren… he he…

Med valpen følger det:

 

IMG_5007
Selvsagt har hver valp sin egen fargekode! Alle får en liten startpakke for å starte grunntreningen av den lille jakthunden. Vi oppfordrer jo kjøperne til å prøve seg frem innen spanieljakt, mange er interesserte i dette, noen har ikke erfaring fra før andre har mer. Uansett hvilken gren disse valpene skal bli gode på til slutt, så tror jeg de kommer til å bli noen stjerner!

Nå vet jeg at ikke hele denne pakken er nødvendig. Det viktigste er tross alt at kjøperne får en bra hund! Men nå er ikke planen å ha kull så hyppig her (kvalitet fremfor kvantitet!), så da benytter vi anledningen til å gjøre litt ekstra stas på valpekjøperne våre.

I morgen kommer det 2-ukers bilder av hver og en valp! Stay tuned!

 

 

Inneholder sponsede produkter.

Advertisement

One thought on “Valpepakker!

  1. Pingback: NM-klar! | Working Bliss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s