NM-klar!

Dere som har fulgt med en stund så kanskje innlegget om valpepakkene? I så fall la dere kanskje også merke til at vi hadde lagt ved en drakamp-leke fra Tugs For Life? Denne typen leker hadde valpene her flere av i valpekassa, og de har lært seg å leke med drakampleker fra de var bittesmå.

Nå har vi ingått et samarbeid med Tugs For Life som produserer et bredt utvalg av leker og utstyr til hund! Norskprodusert! Spesielt lekene er jeg kjempebegeistret for. De kommer i mange ulike varianter; solide, med et godt håndtak, med og uten strikk, med sau, geit eller kaninpels, med ulike utvalg ball, et spekter av fargemuligheter, og i ulike størrelse og utforminger. Her er det noe for en hver smak!

Screen Shot 2018-05-29 at 22.57.12

1F126E7B-DF78-4F34-BFBF-2D6A632930B7

 

Til NM har Jippi fått seg noe ekstremt kult fra Tugs For Life! Nemlig et eget bånd (leiebånd og halsbånd i ett) som har både strikk, brodert navn, og fluff! Alt-i-ett-bånd! Utrolig praktisk og lettvint. Og selvsagt med turkis, klubbfargen vår! Her snakker vi stil! Jippi har testet ut båndet og det falt definitivt i smak! Noe slikt har hun ikke hatt før, og hun ble kjempebegeistret over å få lov til å leke med båndet.

 

 

Finn din nærmeste forhandler HER og sjekk ut godsakene! Finner du ikke en i nærheten av deg? Da kan man kontakte dem via Facebooksiden deres HER.

IMG_6590
GO Turkise ladies!

 

Innlegget inneholder sponsede produkter

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s