Vi skal til NM!

Om 3 uker reiser jeg og Jippi, sammen med resten av godgjengen fra Ølen, Etne og Vindafjord Hundeklubb, til NM i Agility! Allerede før nyttår klarte nemlig jeg og Jippi å kvalifisere oss til NM i Agility Lag 2018! Men nå har Jippi hatt en lang periode uten muligheter for å gå konkurranser, så det var ikke sikkert at vi hadde god nok poengsum på rankinglisten. Men joda, det holdt! STOR stas å klare å kvalifisere til dette med en hund som har gått såpass lite agility. Og ekstra kjekt er det jo at det er på lag med andre!

21318807_10154715599221426_6682324099705724686_o
Woohoo! Vi er klare for NM! (Foto: Synnøve Matre)

Mediumlaget til ØEVHK i NM blir bestående av meg og Jippi (jaktcocker), Nina og Kaos (jaktcocker), Marianne og Petra (mellompuddel), og selveste Marte og Vill (jaktcocker). Vi gleder oss kjempemasse til tur, moro, konkurranse og goood stemning sammen med disse og resten av ØEVHK-gjengen!

HEIA ØEVHK! TURKIS POWER!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s