Bade bade bade!

FOR en fantastisk mai måned vi har hatt så langt! Masse sol og varme, sommerfølelsen har vært på topp! Det har dermed vært treninger som har vært perfekte mot oppkjøringen til NM i Agility da det ofte pleier å være sol og varme på disse sommer-arrangementene. Da er det ikke noe “sjokk” for hundene å plutselig måtte konkurrere i varmen.

Det har også vært svært gunstige forhold for Jippi å komme i gang med vannarbeid og svømmetrening igjen. Perfekt aktivitet for henne som skal bli i ship-shape etter mammapermisjonen. Så vannapport i Vatnakvamsvatnet har stått på menyen. Hun elsker det!

Da ble det også en liten anledning for å introdusere Sirkus for vann. Hun er jo akkurat blitt 10 uker gammel, så vi har virkelig ikke forventet at hun ville gjøre mye annet enn å vasse i vannkanten… men joda, her har vi med en artig liten sak å gjøre… he he… En minidummy i vannet – og vips, så har vi Sirkus på jakt etter den. Hun hentet dummy, først i vannkanten, deretter et par svømmetak for å få tak i den. For en artig liten hund hun er!

IMG_6547IMG_6540IMG_6537

Selv om vi er heldig med været nå, så vet vi jo at sommer i Norge ikke nødvendigvis alltid blir like varme og solrike. Vi trener uansett mye i vann om sommeren, så da er det et MUST å holde varmen etter kalde bad. Jeg har tipset om det før, men gjør det igjen: Aurora ulldekken fra Canelana er med i bilen hele sommeren til bruk spesielt etter våte turer eller vannarbeid! Det beste for å holde varmen mens hunden tørker!

IMG_6477IMG_6461IMG_6505
Gulljentene mine i Aurora ulldekken fra Canelana. Det beste allround-dekkenet som vi bruker spesielt mye i sommersesongen. Anbefales!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s