Min lille mester

For en fantastisk NM-helg vi har hatt med turkisdamene fra ØEVHK! Så utrolig spennende og underholdende det har vært fra morgen til kveld utenfor agilityringen. Arrangementet var dessuten upåklagelig, flotte fasiliteter, fantastisk vær og gooood stemning!

Helgen startet helt utmerket for Jippi sin del. Feilfritt løp i agility, napp og 3. plass! Så utrolig gøy å nappe!

Senere på dagen var det klart for lagløp som kvalifiserte til finalen søndagen, men nesten samtidig gikk Hoppløpet vårt i klasse 1. Jeg måtte dermed ha to baner i hodet samtidig. Ææææh! Og det var ikke noen enkel lagbane akkurat, mer på klasse 3 nivå! Jeg fikk helt hjerneteppe på briefingen og sleit med å finne en god løsning for oss. Jeg visste heller ikke om jeg husket banene…. Men helt utrolig nok kom jeg og Jippi oss gjennom den vanskelige lagbanen, laget var videre i finalen!!! Wooooho! Andpusten løp jeg over i Hopp 1, og det gikk helt strålende med oss til nest siste hinder. Der var det slutt på hjernekapasiteten min og jeg holdt på glemme nest siste hinder, en vegring. Men ellers mye mye bra! Og for en hund som bare gir og gir! Og med dette var vi kvalifisert til individuell finale i Klasse 1 mesterskapet! WOW! Mer enn jeg hadde håpet på!

1ABBB3B0-A361-483D-95EF-4624FE2D07E9

I tillegg til alt dette ble Marte og Vill kvalifisert til individuell NM finale! Large-laget fra ØEVHK var i lagfinalen, og Elisabeth og Messi var også i NM finalen individuelt. For en gjeng!

Søndagen startet tidlig. Men Jippi klarte seg gjennom første del av hopp klasse 1 finalen og havnet på en foreløpig 2. plass. Senere var det agilityfinale, det avgjørende løpet. Vi klarte oss fint der også, og jammen holdt det til sammenlagt 1. plass. Jippi ble klasse 1 mester!!! Mye mer enn det jeg hadde håpet på da vi reiste til NM denne helga! FOR en fantastisk hund! FOR en bonus! Valpene hennes er ikke 3 måneder ennå, hun er ikke i topp-form ennå, ikke på sitt raskeste, det har vært brennhett i sola, og allikevel presterer hun slik som dette! Jeg er så stolt!

Ut over dette var det også mye bra fra Marte og Vill som kom feilfritt gjennom hoppdelen, men dessverre disket på agilityløpet. Men sterkt å komme til finalen i NM! Mellomlaget vårt havnet på en 6. plass i finalen (tenk så kult at vi ble plassert i finalen!), og rått av de Frustrete Fruene (large-laget) å komme på bronseplass i NM for lag for 2. gang! Stolt av klubben vår og hvor utrolig gøy vi har det sammen. Takk for en fantastisk opplevelse!

5F989481-E22F-4B43-B8E5-11048EA04EE4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s