Vi oppgraderer

Ny bil til oss og hundene er på plass! En Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid)! Dette er en bil jeg har siklet på lenge, spesielt begeistret har jeg vært for at det er en firehjulstrekk, hybrid, og oppladbar el-motor! Full pakke! Så endelig ble det en sånn på oss.

Vi har jo hatt en Outlander fra før og er så fornøyd med denne typen bil, at vi ville gå for samme igjen, bare litt mer oppgradert. Minuset med den nye modellen er at bagasjerommet er litt mindre (pga. el-motoren), men til vårt behov går det helt fint, cockerne tar ikke så stor plass tross alt.

Dette betyr altså at vår gamle 2007 modell Outlander er til salgs. En perfekt bil for både familier, hundeeiere, frilufts- og/eller jaktinteresserte. En svært allsidig bil som kommer seg rundt om kring over alt! Fin og trygg å kjøre. Kommer til å savne noen ting med den bilen jeg ikke får med den nye, men vi må videre.

Vi ser frem til mange turer i denne fremover. Mot kurs, konkurranser, ferier, jakt, og utflukter! Here we go!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s