Siste innspurt

I helga deltok jeg og Jippi på det siste stevnet før sommeren. Agility i Stavanger sto på menyen. Nesten alle de andre fra turkisgjengen var på agilitycamp i Odalen, så vi fikk forsvare klubben nesten alene. Vi klarte å stille et lag på 3 hunder, men dessverre så klarte vi ikke å få tellende lagresultat denne gangen.

Men Jippi klarte seg stort sett veldig bra gjennom helga. 1 første plass og 2 andre plasser sammenlagt. I tillegg klarte vi å ta det siste nappet i Hopp1, noe som betyr at hun er en klasse 2 hund i begge grenene. Så utrolig stas! Nå kan vi ta stevneferie med god samvittighet! Guri, så mye vi har oppnådd på litt over en måned! Nappet seg opp i klasse 2, med kun ett AG1 napp som utgangspunkt. Jeg er så imponert over kapasiteten til den hunden!

Vi er veldig fornøyd med oss selv!

Bilde 08.07.2018, 14 08 15
Utenom agilityen hadde vi det kjempekoselig på besøk hos Kristine, Mocca og de andre hundene hennes. Cockerjentene koste seg masse og det var gøy å se dem sammen igjen. De har vokst og strukket seg i kjempefart, ikke uvanlig for rasen at de vokser raskt i de første månedene. Begge jentene til Jippi ser jevne og fine ut, og jeg synes de begge er veldig lik henne i kropp og adferd. Perfekte!

 
IMG_6976
Vi har ikke ferie ennå, men sommerfølelsen er ikke til å unngå! Varme, bading, turer i skog og mark. Både vi og hundene storkoser oss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s