Sommermodus

Selv om vi ikke har ferie ennå så er det goood sommerstemning i helgene, på ettermiddagene og kveld. Fint vær, hyggelig besøk har vi hatt, badeturer og skogsturer. Ja, til og med litt hundetrening innimellom. Alt man kan ønske seg.

Denne helgen hadde vi hyggelig besøk fra Bergen. Vigdis og Silje stakk innom og vi gikk en tur til Himakånå her i Tysvær. Takk for turen og takk for besøket!

Jippi har også tatt modelloppdrag for Canelana, og testet den nye og forbedra varianten av Cover-dekkenet. Her blir det en litt ny fasong, strammemuligheter i nakke, fleksibelt stykke i bryst, litt andre reflekser i front m.m. Denne kommer for slag neste sesong. Det betyr at den gamle versjonen er på salg i nettbutikken HER. Løp og kjøp før det blir helt tomt! Her har man mulighet til å få seg et supert dekken til en svært god pris.

Mange turer blir det i så godt vær. Hundene har fått bade på nesten alle turene våre. Og Sirkus begynner å bli helt rå i å kaste seg ut i vannet! Hun svømmer også helt perfekt! Akkurat som Jippi. Hun er bare en drømmevalp. Her tester jeg forresten en ny t-skjorte som kommer hos Canelana… i flere flotte farger også.. jeg gleder meg sånn til disse kommer inn i nettbutikken!

Og til slutt må jeg bare slenge på et par bilder av Falk (bilder lånt fra FB-siden til NSK Sogn og Fjordane), Jippi sin sønn og Sirkus sin bror. Her er han på apporttrening med avdelingen, og for en flott fyr! Flink og fin er han! Gleder meg til fortsettelsen, både hans og de andre valpene i kullet. Alle ser ut til å gjøre en god jobb med dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s