Au da!

En hard helg er snart over… Lørdag startet brått med en liten vridning i ryggen og der satt hekseskuddet i korsryggen. Au da! Alt bare stivnet til i løpet av dagen og jeg som skulle både gå og arrangere LP stevne søndag! Hvordan skulle det gå?

Kom meg på beina søndagen og tenkte det var verdt et forsøk. Vi har ikke konkurrert i LP på et halvt år nå, så jeg hadde lyst å se hvordan ting så ut nå.

Jeg kunne vel like gjerne latt være for det var virkelig ikke det store. Jeg gikk jo rundt som ei støtte, det var en ting. En annen ting var at Jippi gjorde sin typiske feil i sitt under marsj og etter det var alt bare sorgen…. Da vet hun at det er feil, og tar det med seg videre… Vi fikk dobbeltkommando-trekk på alle øvelser med innkomster fordi hun bare stoppet opp og ville ikke sette seg inn. Kanskje fordi jeg hadde merkelig kroppspråk pga. ryggen? Men jeg vet jo at de innkomstene hennes er litt nølende fra før. Skal sies at fellesdekk og fri ved fot var bra da!

Så joda, vi fikk en 2. premie, men holder ikke til Cert det… Kjenner det er litt vanskelig å motivere seg selv og hunden til dette når det er så vanskelig for oss å få til det som er målet… Vi trenger å få tilbake gnisten.

Bilde 26.08.2018, 15 21 04
Hvor ble det av den sprudlende lille gladcockeren i dag på LP-banen? Vi får kvinne oss opp til neste konkurranse om ikke så lenge…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s