JAL, Apport, And og Due

I helgen som var skjedde det også en del jaktlig aktivitet. Marte reiste til Nord-Norge for å holde kurs innen jakt med spaniel. Kjempekjekt at flere interesserer seg for denne typen jakt med hund flere steder i Norge.

Jeg reiste til Sør-Rogaland for å observere årets apport- og jaktanleggsprøve. Der fikk jeg bidra som skytter. Kjekt å bidra i klubben, treffe masse kjentfolk og se alle de flinke hundene i sitt rette element. Mange klarte seg bra, og noen av dem ser vi nok mer til på årets jaktprøver. Vi gleder oss!

Med hjem ble det noen apport-ender som vi kan trene på. Sirkus syntes and var dødstøft og hun her har ikke så mange betenkeligheter med å gripe vilt. Jippi skal få trene mer på apporten frem mot prøvene, og trener på at hun har et godt grep om fuglen.

I dag hadde vi oss også ei økt med RIO-trening på due hos Astrid ved vindfinn.com! Lenge siden sist, så veldig på tide. Nokså spent på å sjekke statusen på Jippi sin hukommelse på dette. Det hele gikk til over forventning, og det ser ut som cocker’n har fjorårets jaktsesong friskt i minne og visste å bremse ned og sette seg selv når fuglen tok av. Herlig!

IMG_7943IMG_7921IMG_7924
Brunnakke var visst populært å bære på.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s