Bekkasin!

Vi trener opp mot jaktprøver og i dag var vi på jakt etter bekkasin! For en litt over snittet interessert hundetrener så blir selvsagt også fredagskvelder brukt til noe hunderelatert, eller i dette tilfellet også jaktrelatert. Vi tok turen til ett av våre treningsområder for å sjekke ut forholdene for bekkasin i år.

Å joda! Vi fant, vi fant! Ikke så mange som fjoråret, men det kan ennå ta seg opp. Og Jippi; her har det virkelig gått opp ett lys! Hun satt som en prest, der i det høye gresset, midt i ei blaut grøft… Utrolig fornøyd! Nå er det bare å melde på jaktprøver, for her går pilene i rett retning.

IMG_7996IMG_8006
Og se den fornøyde jaktprinsessen i sitt flunkende nye Ambassadørdekken fra Canelana! Vårt favorittdekken, og perfekt for denne årstiden! Åh, høsten er best!

 

Inneholder sponsede produkter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s