Prioriteringer…

Det er så mye spennende vi kan delta på om dagen. Ja, det er vanskelig å prioritere i en travel hverdag… og det sier seg vel selv at hvis man skal holde på med mye forskjellig så blir man ikke kjempegod i alt.

Agility – der har vi vel stagnert litt den siste tiden… Farten er på et bra nivå nå, men tekniske ferdigheter og konsentrasjon mangler vi litt av her. Lydighet – joda, vi har jo fått til noe her, men føler virkelig ikke jeg får trent godt på dette. Det blir sånne småtreninger her og der, og det er vanskelig å se progresjon.

Jakt – jo, jeg prøver jo å prioritere dette. Men helger går med til arrangementer og kveldene blir mørkere, så vi har ikke trent spesielt ofte. Men sist vi lette etter bekkasin så hadde vi ei kjempeøkt! Jeg har vel aldri sett så mange bekkasiner på en og samme gang. Jeg husker ikke hvor mange vi så totalt, flere enn jeg kan telle på to hender, og Jippi hadde en rekke heftige fuglesituasjoner med full rio etter hverandre. Råbra!

Helgen er her snart og vi skal forsøke (nok en gang) å gape over litt mer enn man kanskje burde. Jaktprøve og lydighet står på planen. Målene er klare, men vi får se om det klaffer for oss denne gangen eller ei.

Bilde 18.09.2018, 18 48 04
Høstværet er her… men med en gladcocker så trenger ikke treningene bli påvirket av det. Sirkus er med uansett vær. Her fra en trening på Olehumpen denne uken.

Og apropos jaktprøver. Vår nyeste detalj i jaktutstyret er den rosa fløyta fra Qrutrøk. Den finner du HER. Og vi leker ikke Team Pink Flush, så det måtte jo bli litt rosa hår også… he he… Man får ikke mer gøy enn man lager selv.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s