Intervju med oss i Hund & Fritid

I dag kom nyheten i posten! I sommer ble jeg og Marte spurt om vi ville stille til intervju i Hund & Fritid for å fortelle om oppdrettet vårt av cocker spaniel av jaktlinjer. Det sa vi selvsagt ja til, og nå er resultatet ute i butikkene.

Kjempegøy å få mulighet til å fortelle om vår aktivitet med rasen som vi er så glad i, og våre planer for Working Bliss. Fint formulert tekst og bilder av de flotte hundene våre. Så løp og kjøp siste nummer av Hund & Fritid om du vil lese hele intervjuet!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s