En opptur og et uhell

Årets store agilityhelg i hundeklubben er over og vi kan si oss godt fornøyd med et velarrangert stevne til tross for ekkelt regnvær hele helga.

Jippi og jeg startet nokså slapt på første løp… så jeg bestemte meg for å skru på konsentrasjonen. Jeg må ikke glemme å jobbe med hunden utpå banen! På neste løp gjorde vi det langt bedre, men Jippi fikk litt djevelhorn over bommen hele helga, så der hadde ikke hun tenkt å bremse på feltene som hun pleier å være så flink på. Hjem å trene!

Uansett så fikk vi to pallplasser; en 2. plass i Hopp2 lørdag og en feilfri 3. plass i Hopp2 søndag med NAPP! Hurra! Lagløpet vårt på søndag fikk vi også til feilfritt!

Og så må vi skryte litt av Marte og Spinn også som vant AG1, feilfritt med NAPP!

 

Sirkus var på skogstur på søndag og det var ikke før vi var hjemme på kvelden at vi merket at det var noe rart med den ene kloa hennes. Her så det ut som den var kløyvd på langs. Da bar det til veterinæren på mandag. Bedøvelse og en klokapsel som var helt løs. Så nå må vi vente på at dette skal gro. Det blir bandasje og potseokk på henne en stund fremover da.

Men nå har vi storfint besøk av Sirkus sin søster, Mocca (Working Bliss Velocity). Hun skal være her i en uke og jentene storkoser seg! Jippi synes det blir litt mye barnslig styr, og holder heller på med sitt… Men alt i alt er de greie å ha sammen og hører etter når vi sier det er tid for å ta kveld. He he…

Bilde 02.10.2018, 17 44 52
Beste jentene i verden ♥︎

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s