Favoritter

Det går mot vintertid. Å ha hund som hobby betyr mye tid utendørs, så det gjelder å holde varmen uansett vær og temperatur. Ullvottene er tatt frem igjen, men til min store sorg var de mer enn godt brukt og slitte fra i fjor! Så da måtte det jo selvsagt bli et par nye elastiske ullvotter fra Canelana.

Hundene har også fått påfyll av sine favoritter i bilburene sine: madrasser i ull med vanntett underside. Disse er med over alt og kan brukes over alt siden de er vanntette under. Superpraktiske!

IMG_8075

Sirkus er ikke helt bra i den avrevne kloa si. Her må vi ta tiden til hjelp og vente på at nye vokser ut. Men det er ikke lett å holde en sånn valp i ro, så løper hun av seg potesokken så blir nerven irritert med en gang. Hmm…. håper den kloa vokser raskt!

Sirkus har også begynt med slalomtrening! Startet med 2+2, fungerte fint… så har det vel sklidd litt over i en sånn halvveis allè… og så blir det litt frem og litt tilbake… ja, jeg er ikke noen proff på dette, så vi føler oss litt frem. Så var det å lære henne alle innganger fra starten da, ja, der kjenner jeg at min kunnskap ikke er stor nok. Vi får be om hjelp fra våre treningsvenner tror jeg.

Jippi kjører lydighet igjen nå. Forhåpentligvis blir det et stevne på oss i november… men slik oppslutningen er om LP akkurat nå, så frykter man jo avlysninger pga. få deltakere… Håper virkelig det blir stevne på oss! Krysser fingrer for det!

 

Inneholder sponsede produkter.

Advertisement

One thought on “Favoritter

  1. Fine Jippi. hun er en skikkelig høsthund etter fargene å bedømme. Det blir vel stevner på dere når bare det ufyselige regnet holder opp og kloa har vokst ut igjen

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s